CAS Elektrotechniek staat bekend om zijn effectieve, projectmatige aanpak. Dat begint bij een goed advies en een passend ontwerp. Met bijna twintig jaar ervaring hebben we alle kennis en kunde in huis om elk elektrotechnisch vraagstuk op te pakken. Ook service en onderhoud zien wij als een vast onderdeel van onze werkzaamheden. We zijn thuis in de nieuwste ontwikkelingen en technieken en geven duurzaamheid hierin een prominente plaats.

Advisering en ontwerp

Elektrotechniek speelt een belangrijke rol binnen elk project. De elektrotechnische installatie in een pand of woning wordt immers dagelijks gebruikt. Daarom denken wij al in een vroeg stadium mee over de uitvoering van een nieuwe installatie. Zo komen wij tot een compleet ontwerp dat perfect aansluit bij de wensen van de opdrachtgever en dat voldoet aan de laatste eisen.

Elektrotechnische installaties

Wij leveren complete en effectieve oplossingen voor ieder project, nieuw en bestaand. Onze opdrachtgevers waarderen onze betrokkenheid tijdens het volledige project. Met onze kennis en vakmanschap kunnen wij ieder elektrotechnisch vraagstuk aan. Ook beveiligingsinstallaties, complete data-installaties, domotica en brandmeldinstallaties plaatsen wij zorgvuldig en deskundig.

Duurzaamheid

Als elektrotechnisch specialist blijven wij voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Duurzaamheid speelt hierin een steeds grotere rol. Door onze grote betrokkenheid bij projecten bieden wij direct passende, duurzame oplossingen. Op die manier zorgen we samen voor een zo duurzaam mogelijke inrichting van het hele project.

Service, onderhoud en inspectie

Een project is voor ons niet klaar na de oplevering. Service en onderhoud maken standaard deel uit van onze dienstverlening. Bij problemen staan onze monteurs 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om hulp te bieden. Ook voor regulier en preventief onderhoud en voor inspecties kun je bij ons terecht. Wij hebben de juiste apparatuur en kennis in huis om inspecties uit te voeren.